AcasăCambodgiaRomânul închis pe viaţă în Cambodgia a încasat o nouă condamnare în...

Românul închis pe viaţă în Cambodgia a încasat o nouă condamnare în ţară

-

Adrian Varadi, românul condamnat la închisoare pe viaţă în Cambodgia pentru trafic de droguri, a mai primit o condamnare de patru ani de închisoare cu executare, la Oradea, după ce Tribunalul Bihor i-a anulat două condamnări cu suspendare încasate pentru „afaceri” cu carduri clonate.
Condamnarea a fost dispusă într-un proces declanşat pe numele lui Varadi în 2018, la sesizarea judecătorului delegat din cadrul Biroului de executări penale, care a reclamat că bărbatul, un orădean acum în vârstă de 40 ani, nu ar fi respectat condiţiile care i-au fost impuse în perioada de probă prin două condamnări pe care le-a încasat în 2014, respectiv 2016.
Sentinţele fuseseră dispuse sub acuza de complicitate la infracţiuni informatice, bărbatul fiind „omul de sacrificiu” al unei reţele specializate pe fraude informatice, pus să recruteze membri şi să pună în circulaţie cardurile clonate. În cele două cauze trimise în faţa instanţei de procurorii DIICOT, bărbatul a fost acuzat că a cumpărat cu carduri falsificate, produse de aproximativ 82.000 – 84.000 euro din magazine de lux din Amsterdam, care apoi au fost vândute.

Orădeanul, poreclit „Bujie” în lumea interlopă, a scăpat ieftin din afacere, fiind condamnat, în 2014, la 3 ani de închisoare, cu suspendare pe o perioadă de 6 ani, iar în 2016, la 1 an şi 6 luni de închisoare, suspendată pe o perioadă de 3 ani.

Citeste mai mult: adev.ro/qqga0v

Lasă un răspuns

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: